Over Wijzer

Wijzer opleidingsmanagementsysteem is ontwikkeld door Kader, bureau voor kwaliteitszorg en AAB Training en Opleiding. Wijzer is ontwikkeld om te voorzien in de vraag naar overzichtelijk beheren van de opleidingsbehoefte en het eenvoudig plannen van opleidingen.

Kader, bureau voor kwaliteitszorg is een middelgroot adviesbureau met ruim 75 medewerkers en heeft sinds 1994 praktijkervaring in zowel de profit als non-profit sector. Kader verzorgt advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid & arbo en milieu.

André van Roekel, projectleider Kader: “Vanuit mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijfscertificeringen weet ik hoe organisaties kunnen worstelen met het beheren van hun opleidingsbehoefte en het tijdig opleiden van hun medewerkers. Wijzer zorgt voor de bewaking en aantoonbaarheid van benodigde opleidingen en voorziet daarmee in een grote behoefte.”

AAB is ruim 20 jaar specialist in opleidingen voor gemeenten en overheidsinstellingen. AAB kent een breed scala aan praktijk- en resultaatgerichte cursussen en trainingen. Daarnaast biedt zij adviestrajecten en managementondersteuning op het gebied van Arbo, kwaliteit, veiligheid en milieu. De filosofie is dat alle producten maatwerk zijn.

Karen Goedvree – van Ouwendorp, projectleider AAB: “Vanuit mijn functie zit ik veel aan tafel bij contactpersonen die opleidingen verzorgen voor medewerkers in de buitendienst. Uit deze gesprekken blijkt dat er grote behoefte is aan een systeem, waarin opleidingen en herhalingen op een overzichtelijke manier worden beheerd. Onafhankelijk van de opleider waar de trainingen worden gevolgd. Vanuit een dergelijk systeem kan makkelijk geanticipeerd worden op de inzet van opleidingen en het maken van een opleidingsplan.”