What’s in a name?

Er doen diverse termen de ronde als het gaat om het managen van trainingen en opleidingen. Wijzer noemt zichzelf vooral een opleidingsmanagementsysteem. Onze doelgroep is doorgaans anders dan die van bedrijven die termen als cursistenadministratie of cursusadministratie voor hun software bezigen.

Perfecte manager van uw opleidingen

Wijzer is een pakket voor bedrijven die regelmatig trainingen voor hun personeel nodig hebben. Denk hierbij aan bouwbedrijven die de verplichte VCA-training moeten volgen, afvalverwerkingsbedrijven die een cursus Fysieke Belasting in het opleidingspakket hebben zitten en logistieke bedrijven die hun medewerkers moeten scholen voor Code 95.

Wijzer is ingericht om dit soort bedrijven van dienst te zijn. Voor een goed en up-to-date inzicht in de code 95-status van uw medewerkers, hoeft u bijvoorbeeld alleen de uitgifte- en vervaldata (achterkant rijbewijs) over te nemen in het systeem, Wijzer doet de rest.

Wijzer is de perfecte manager van uw opleidingen. Interesse? Lees wat Wijzer verder voor u kan betekenen of neem contact met ons op.