Wat gebruikt u nu om alle opleidingen te managen?

Het inventariseren van de opleidingsbehoefte, organiseren van opleidingen en opstellen van opleidingsplannen kost organisaties vaak veel tijd en geld. Er is echter forse tijdwinst te scoren door dit niet via Excel te doen, maar over te stappen op Wijzer Opleidingsmanagementsysteem.

Bent u verantwoordelijk voor het managen van de opleidingen van het personeel? Dan is de kans groot dat u op dit moment Excel of een soortgelijk programma gebruikt voor een of meerdere van de volgende activiteiten:

  1. Opleidingsbehoefte inventariseren
  2. Opleidingsplan met benodigd budget opstellen
  3. Plannen van een opleiding
  4. Boeken opleiding
  5. Registreren en bijhouden opleidingen
  6. Bewaken en tijdig opvolgen herhalingsopleidingen
  7. Bewaking en registratie CCV-punten
  8. Opleidingscertificaten opzoeken t.b.v. certificering of arbeidskundig onderzoek

Bespaar fors met Wijzer

Het kost u misschien jaarlijks een dag om de opleidingsbehoefte van alle medewerkers in kaart te brengen. Het vervolgens plannen, registreren, bewaken en tijdig opvolgen van (herhalings)opleidingen neemt wellicht ook veel plaats in uw agenda in. Wijzer doet veel van werkzaamheden automatisch, waardoor u per jaar enorm veel tijdwinst zult scoren. Veel van onze klanten hebben meer dan 100 uur bespaard door over te stappen op Wijzer.

In onderstaande grafiek hebben we een vergelijking gemaakt van de gemiddelde tijd die nodig is voor het managen van opleidingen via Excel versus Wijzer.

Slimmer je cursusadministratie op orde

Zoals u ziet, kost het inventariseren van de opleidingsbehoefte (1) en het opleidingsplan opstellen (2) helemaal geen tijd. Wijzer doet dit automatisch voor u.